Nyeste ord fra mine elever

Celina, 3.G

Aurehøj Gymnasium

Jeg havde matematik A i gymnasiet, og begyndte at søge efter en tutor fordi jeg dumpede en prøve. Min oplevelse med Philip som tutor er rigtig god. Han er super pædagogisk, tålmodig og rar at være sammen med. Han tager undervisningen fra bunden, så du ikke misser noget, men er også god til at komme hurtigt videre, så niveauet han underviser i, passer præcis til dig, og hvad du har brug for.
Jeg gik fra en dumpet prøve, til 12 i min skriftlige eksamen!

August, 2.G

N. Zahles Gymnasium

Med hjælp fra Philip var jeg i stand til at opnå en langt større forståelse for matematik end hvad jeg har haft tidligere. Det der specielt hjalp mig med at lære var, at Philip var så tålmodig og rar, så jeg derfor var tryg nok til at spørge om det, jeg ikke forstod. Philip var desuden også fantastisk til at forklare tingene på en forståelig måde, og alt i alt føltes vores sessioner på mange måder som at hænge ud med en god ven.

Mathilde, 3.G

H. C. Ørsted Gymnasiet

Philip var en super god tutor. Han hjalp mig med mat A i 3.G, hvor matematik eksamen var min store frygt. Philip var meget imødekommende, utrolig tålmodig og pædagogisk i hans støtte. Takket være Philip forsvandt min frygt for matematik eksamen og jeg kom igennem den med et meget tilfredsstillende resultat.

Signe, 3.G

Køge Gymnasium

Jeg begyndte at lede efter en tutor for at få hjælp til matematikken i 3.G på A-niveau, og mine forældre og jeg faldt over Philip, hvilket var et rigtig godt valg. Philip er nede på jorden, rigtig rar at være i rum med og utrolig dygtig både i det pædagogiske og det faglige. For mig var det en kæmpe hjælp at få en anden end min matematiklærer til at forklare tingene for mig. Philip kunne forklare tingene og principperne i matematikken på en helt anden måde end min gymnasielærer kunne og det var så fedt, endelig at fæle at man forstod tingene lidt bedre. Matematik har aldrig været min stærke side, men hvis jeg havde fået en tutor som Philip lidt før end i starten af 3.G, så ville jeg have været meget bedre med. Philip er helt sikkert anbefalelsesværdig og jeg er så glad for at jeg fik ham som min tutor.

Natali, 3.G

Christianshavns Gymnasium

Som tutor er Philip virkelig pædagogisk. Jeg fandt det nemt at forstå matematikken, da Philip var god til at forklare tingene så de blev så simple som muligt. Derudover er han meget tålmodig hvilket betyder meget, da man som mig ikke var den bedste til matematik. Derfor var det rart at have en tutor, som syntes det var okay at det tog længere tid at forstå stoffet. Philip er derudover utrolig dygtig til sit fag og jeg ville anbefale alle med problemer i matematik til at få hjælp af ham. Under mit forløb var Philip med til at hjælpe mig med at lave dispositioner til eksamen, som var nemme og ligetil at forstå. Undervejs gennemgik vi dispositionerne sammen, og dette hjalp mig enormt meget fordi man fik hjælp til at forstå stoffet i dybden.
Jeg gik fra at få 00 i matematik A til at få 7, da Philip hjalp mig.

Oliver, 1-2.G

Virum Gymnasium

Jeg kan varmt anbefale Philip som tutor! Philip underviste mig i matematik på niveau C-B i gymnasiet. Philip hjalp mig igennem et fag, som ikke var min stærke side og gjorde tutorundervisningen interessant og forståelig. Philip er virkelig god til at undervise, forklare og endnu vigtigere er han en super venlig fyr med højt engagement og viden indenfor matematik. For mig betød Philips hjælp, at jeg bedre kunne følge med i timerne og generelt bedre kunne forstå matematik.
Philip er altid smilende og venlig, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre tutor. Så hvis I overvejer en tutor, så synes jeg I skal vælge Philip, da han med sikkerhed kan hjælpe med matematikken, med hans måde at simplificere tingene på.

Ottilia, Matematik B

Gentofte HF

Jeg hyrede Philip til at hjælpe mig med mat B, da jeg havde virkelig svært ved det. Han var super god til at motivere mig, og holde mit fokus. Philip er super dygtig, engageret og har generelt bare en god måde at forklare tingene på.
Personligt har jeg været virkelig glad for at have Philip som tutor, og derfor kan jeg varmt anbefale ham.